0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Zalgiris Kaunas at Aleksandar Nikolic Hall on December 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ OTKRIO DA LI ĆE MITROVIĆ IGRATI PROTIV MILANA: „Moramo da budemo agresivniji nego juče!“

Objavljeno: 14.12.22 u 18:14

Novi izazov za crveno-bele.

Košarkaši Crvene zvezde, samo 2 dana nakon pobede nad Žalgirisom, igraju novu utakmicu u Evroligi. U pitanju je susret 14. kola protiv Olimpije iz Milana, koja se nalazi u ogromnoj seriji poraza. Pred taj susret medijima se obratio trener crveno-belih Duško Ivanović, koji je istakao da su oni jedna od najboljih ekipa, iako to rezultati ne pokazuju.

Nova utakmica i to protiv ekipe koja je po mom mišljenju jedna od najboljih ekipa Evrolige, iako trenutno rezultatski nisu dobri – počeo je Ivanović i dodao:

VESTI O ZVEZDI:

Protiv Makabija su odigrali izuzetnu utakmicu, malo su pri kraju imali problema, ali igraju dobro i malo im fali. Samo se nadam da to neće biti sutra. Pokušaćemo sve da uradimo da budemo u šansi da pobedimo utakmicu. Da bismo to imali moramo da budemo mnogo agresivniji nego što smo počeli protiv Žalgirisa.

Potom je strateg Crvene zvezde dobio pitanje o nastupu Luke Mitrovića, oko čega je ostao misteriozan. Pod vođstvom Duška Ivanovića, crveno-beli su zabeležili 10 uzastopnih pobeda u vim takmičenjima, dok je italijanski Milano u seriji od 10 poraza u Evroligi.

Ovaj duel na programu je u četvrtak od 19 časova u dvorani Aleksandar Nikolić.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter