0
Katar 2022

FOTO: FIFA World Cup @FIFAWorldCup/ Twitter

FUDBALSKI SVET BRUJI: Maroko je oštećen za penal u polufinalu!? (FOTO)

Objavljeno: 14.12.22 u 22:13

Izuzetno sprona sudijska odluka!

Fudbalska reprezentacija Francuske nastavlja da ispisuje stranice istorije! Popularni Trikolori su elimisali selekciju Maroka rezultatom 2:0, pa će za četiri dana biti u prilici da brane titulu svetskog šampiona protiv Argentine. Izabranici Didijea Dešana su taktički, prvenstveno zahvaljujući iskustvu i individualnom kvalitetu, nadigrali najveće iznenađenje Mundijala u Kataru i spreče možda i najlepšu priču u istoriji svetskih kupova. Pogotke za Francusku postigli su Teo Ernandez i Kolo Muani, a afrička selekcija će morati da se zadovolji borbom za treće mesto sa reprezentacijom Hrvatske.

Već po završetku meča digla se prašina zbog sporne odlukuje meksičkog arbitra, Cezara Ramosa iz 27. minuta meča. Sofijan Bufal je pao u kaznenom prostoru Trikolora posle starta strelca prvog pogotka za Francuze, Tea Ernandeza. Glavni arbitar nije ni razmišljao o jedanaestercu već je pokazao Bufalu žuti karton zbog navodnog simuliranja.

Brojni ljudi iz sveta fudbala su se oglasili i izneli svoje mišljenje povodom ove situacije, a prvi među njima je legendarni štoper Mančester junajteda, Rio Ferninand.

-Mislim da je ovo penal. Na svakom drugom delu terena bi bio faul, zašto onda nije penal? Definitivno nije za žuti karton Bufalu –  napisao je Ferdinand na Tviteru.

8
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter