0
Katar 2022

Fudbal Football - UEFA Nations League Group Stage - League C - Group 4 Crna Gora v Srbija Dejan Savicevic Podgorica, 11.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DEJO SAVIĆEVIĆ PROKOMENTARISAO PREDSTOJEĆE MEČEVE SRBIJE I CRNE GORE: „Samo da to bude s’ anđelima’ i da prođe OK!“

Objavljeno: 14.12.22 u 12:38

Smatra da je Srbija favorit u grupi.

Fudbalska reprezentacija Srbije nije ispunila očekivanja na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali to treba zaboraviti i fokusirati je na sledeće izazove.

Prvi jeste kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine. U grupi Srbije, između ostalih nalazi se i Crna Gora.

Predstojeće duele Srbije i Crne Gore komentarisao je predsednik Fudbalskog saveza CG, Dejan Savićević.

Igraćemo u martu međusobno u kvalifikacijama za EURO. Igrali smo već jednom protiv Srbije. Samo da to bude s’ anđelima’ i da prođe OK. Srbija je favorit u toj grupi. Ali bio je i Brazil favorit na Mundijalu, pa nije osvojio. Fudbal je zato interesantan. – ističe popularni Genije.

Dejan Savicevic during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Serbia and Switzerland
foto: Pedja Milosavljevic

Smatra da za Crnu Goru i nije dobro što je Srbija loše prošla na Mundijalu.

Ko je mogao da predvidi da će Maroko igrati polufinale? Iskreno, ja sam se i zbog naših utakmica želeo da Srbija napravi što bolje rezultate u Kataru jer bi onda bili opušteniji u martu i mogli bismo da ih iznenadimo. Da su ovde napravili uspeh, onda bi u Srbiji bile lovorike i možda bi se uspavali… A sad će opet od prve utakmice da uđu 100 odsto i da se vade zbog Mundijala. Ovo za nas i nije dobro. – smatra nekadašnji igrač Zvezde.

Dilemu oko toga da li će Dragan Stojković ostati selektor Orlova, nema.

Dragan Stojkovic Piksi, oprostajna utakmica (last game in his career), with Dejan Savicevic.NIS, 30.10.2001..foto: Srdjan Stevanovic

Mislim da će Piksi ostati. Ne vidim razlog da tako ne bude. Pa ima i ugovor još dve godine. Da su mu svi bili igrači bili zdravi i spremni, pa da mu čovek nešto i zameri. Ali ovako… Ekipa mu je bila rovita i nespremna. Piksi treba da ostane selektor i ne vidim ništa sporno. – zaključio je Savićević.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter