0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Zalgiris Kaunas at Aleksandar Nikolic Hall on December 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CELA ARGENTINA U EKSTAZI ZBOG „DELIJA“: Vildoza poručio zemljacima „Srbi su bolesni kao i mi“!

Objavljeno: 14.12.22 u 11:49

Bili su prosto oduševljeni slikom iz Beograda

Uspela je Crvena zvezda sinoć da ostvari veoma važnu pobedu u Evroligi pošto je nakon preokreta savladal Žalgiris sa 77:74.

Bez ikakve dileme heroj trijumfa crveno-belih bio je Luka Vildoza sa 27 ubačenih poena, a navijači su odlučili da ga počaste povicima sa tribina: – Argentina, Argentina!

VESTI O ZVEZDI:

Ove scene iz Beograda privukle su pažnju argentinskih medija, pa je renomirani list „Diario“ sa velikom dozom oduševljenja pisao o „Delijama“. Svoj komentar za pomenuti list dao je upravo Vildoza.

Bilo je neverovatno. Gde god sam pogledao, svi su mi rekli koji je rezultat utakmice. Na kraju su svi skandirali Argentina, Argentina. Oni su bolesni kao i mi, oni poseduju istu strast – rekao je Luka Vildoza za „Diario“.

59
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter