1
Katar 2022

FOTO: Instagram/@rajkovic__ana

ANA RAJKOVIĆ PROGOVORILA O NAVODNOM SKANDALU: „Priča je krenula od meni bliskih žena!“

Objavljeno: 14.12.22 u 13:16

Priče koje su oštro demantovane.

Srbija nije dobro prošla na Mundijalu u Kataru. Čini se da je jedan od uzroka i ono što se dešavalo „oko“ reprezentacije.

Razne priče, tračevi, skandali i slično… U centru baš jednog takvog skandala našla se supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana. Nju su povezivali sa jednim fudbalerom iz srpskog tabora.

Ove tračevi su odmah demantovali, a Ana otkriva da su priče „potekle“ od njoj bliskih prijateljica.

Ovu tvrđavu je nemoguće srušiti. Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučila da mi pored takvih prijateljica, neprijatelji nisu potrebni. Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti. Ako ništa drugo, one nisu uspele, a ja sam lekciju dobro naučila. – započela je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@rajkovic__ana)

Otkriva je ti isti mole da ćuti i zaboravi sve, ali…

Ljudima se uspeh ne prašta i mislim da neke osobe nemaju granicu u izmišljanju i zlobi prema drugim ljudima. Sada me ti isti mole da ćutim i zaboravim na sve, ali moj karakter mi to ne dozvoljava. – zaključila je Ana Rajković.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter