0
Tenis

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

UZEO FEDERERU I OVU TITULU : Nadal prekinuo niz od 19 godina za redom!

Objavljeno: 13.12.22 u 16:52

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) objavila je da je Rafael Nadal dobitnik nagrade za najomiljenijeg igrača na svetu.

Rodžer Federer neprekidno je dobijao ovo priznanje od 2003. do 2021. godine, celih 19 godina za redom, utemeljivajući svoj status kao najvećeg miljenika teniske javnosti.

Međutim, posle odlično odigrane godine u kojoj je Španac osvojio titule u Melburnu i Parizu i postavio rekordnih 22 Grend Slem trofeja iza svog imena, Rafa je konačno u očima fanova prevazišao Federerovu popularnost.

Veoma sam srećan što sam dobio ovo priznanje. Osećam se sjajno. Ne mogu da vam se dovoljno zahvalim za podršku, ne samo zbog ove nagrade, već za svu podršku koju dobijam u svakom gradu na svetu. Mnogo mi znači, okrećemo se 2023. godini i deljenju pozitivnih stvari. Vidimo se uskoro rekao je Nadal.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter