0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@selecaoportugal

RONALDO JOŠ NIJE ZAVRŠIO SA PORTUGALOM: Želi da igra na Evropskom prvenstvu za dve godine!

Objavljeno: 13.12.22 u 20:09

Nije uspeo na Mundijalima.

Portugal je eliminisan sa Svetskog prvenstva u Kataru nakon poraza od Maroka (1:0).

Ovim porazom Kristijano Ronaldo oprostio se od igranja na Mundijalima. Očigledno je to i njemu teško palo s obzirom da je pustio suzu nakon što je sudija odsvirao kraj utakmice.

FOTO: Youtube/Screenshot

Osvajanje Svetskog kupa s Portugalijom je bio moj najveći i najambiciozniji san u karijeri. Srećom, osvojio sam mnogo titula na međunarodnoj sceni, uključujući i one sa reprezentacijom, ali stavljanje imena naše zemlje na najvišu tačku na svetu je bio moj najveći san… Nažalost, san se završio. Nije bilo svrhe reagovati u afektu. Samo želim da svi znate da je mnogo toga rečeno, mnogo toga napisano, bilo je mnogo spekulacija, ali moja posvećenost Portugaliji se nije promenila ni na trenutak. Uvek sam bio onaj koji se borio za ciljeve i nikada ne bih okrenuo leđa saigračima i mojoj zemlji. – napisao je Kristijano na društvenim mrežama.

Mnogi su se zapitali da li je ovo konačni kraj Ronalda u dresu reprezentacije.

Ekskluzivni odgovor na to pitanje dao je portugalski dnevnik Korijero da Manja.

Ronaldo ne namerava da završi karijeru u reprezentaciji Portugala i da želi da igra na Evropskom prvenstvu 2024. godine u Nemačkoj. – navode oni.

Sa druge strane, čini se da je Fernando Santoš završio svoju epizodu na klupi Portugala.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter