0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@EnMaroc

REGRAGUJI NAJAVLJUJE IZNENAĐENJE: „Možda sam lud, ali idemo u finale!“

Objavljeno: 13.12.22 u 14:23

Veruje u svoj tim.

Apsolutno hit ovog Svetskog prvenstva je ekipa Maroka. U osmini finala izbacili su Španiju, a u četvrtfinalu kući poslali Portugal.

Sada puni samopouzdanja čekaju Francusku, aktuelnog šampiona sveta.

Valid Regraguji veruje da njegov tim može do finala.

Ekipa će igrati u atmosferi, kao da smo domaćini. Ceo svet će videti ludu ljubav navijača prema nacionalnom timu, što će svakako pomoći našim igračima da se plasiraju u finale. Možda sam lud, ali ja verujem da ćemo u nedelju igrati za titulu. – ističe selektor Maroka.

Smatra da su Marokanci najbolji navijači, a da mogu da im pariraju samo Brazilci i Argentinci.

Za mene su naši navijači najbolji na svetu, možda mogu da im pariraju samo Brazilci i Argentinci. – kaže šef struke afričke ekipe.

Drago mu je što je ceo svet bolje upoznao njegovu ekipu i državu.

I drago mi je što ceo svet sada zna za marokanske navijače. To su ludaci koji vole svoju zemlju, svoje klubove. Zbog podrške koju pružaju, zaslužili su da putuju sa nacionalnim timom, gde god on igrao. Sutra ćemo imati podršku najmanje 20 hiljada navijača, tako da ćemo igrati kao kod kuće, što je važno za nas. – zaključio je Regraguji.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter