0
Lifestyle

FOTO: Hisense

NOVI HISENSE TELEVIZORI: Pratite finale Svetskog prvenstva na poseban način!

Objavljeno: 13.12.22 u 13:13

Imate taman toliko vremena da se kvalitetno opremite za najvažniji meč Svetskog prvenstva u Kataru.

Svetsko prvenstvo je u svojoj najzanimljivijoj fazi i ostalo je da pogledamo ko će kući poneti najprestižniji pehar. Jasno je da to neće biti Brazilci, a postoji šansa da FIFA statua završi i u najbližem komšiluku!

Neki od navijača će pripreme za dolazeće najvažnije utakmice početi čak i zamenom TV-a kako bi u fudbalu uživali na najbolji način, a mi ćemo im skrenuti pažnju na to da nikako ne zaborave – Sport Mode.

Upravo novi Hisense televizori donose Režim za sport, koji ćete naći na modelima U7HQ i U8HQ. Ovi televizori dostupni su u različitim veličinama panela i prikazuju sliku posebno optimizovanu za brzu akciju na ekranu.

Korišćenjem novog profila ovi televizori nude snažno osvetljene, koje na modelu U8HQ ide i do 1.300 nita, jasne i fluidne slike sa brzinom osvežavanja sadržaja do 120 Hz. Dodatno, MEMC tehnologija (predviđanje i kompozicija kretanja), zajedno sa Režimom za sport mogu ultra glatko da prikažu i najbrže akcije bez propuštanja bilo čega. Takođe, pomenuti Hisense televizori prepoznaju najsitnije detalje i uklanjaju šum koristeći dinamički (AI) algoritam prilagođen za slike u pokretu.

Korišćenjem Režima za sport U7HQ i U8HQ televizori spremni su da vam na najbolji način predstave one najveće trenutke sa utakmica polufinala i finala Svetskog prvenstva. Hisense U7HQ je Hero model ovog FIFA Prvenstva, a televizor Hisense U8HQ je dobitnik prestižne EISA nagrade za 2022/2023 u Premium LCD TV kategoriji.

FOTO: Hisense

Oba modela, iako im se paneli razlikuju (U8HQ ima Mini-LED, a U7HQ ULED) dolaze sa Smart platformom VIDAA, koja omogućava korišćenje aplikacija i upravljanje sadržajem glasom. Game Pro režim je nešto posebno i jedna je od najtraženijih funkcija na televizorima, jer “otključava“ napredne gejming performanse i omogućava kvalitetnije i lepše igranje ne samo sportskih igara i pucačina, nego i platformi i avanturističkih naslova.

Sjajna slika dobija se zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji koja prikazuje preko milijardu boja, uz prisustvo HDR10 i HDR10+ koji pomažu da se poboljša osvetljenje i naprave fini prelazi između najsvetlijih i najtamnijih delova slike. Zanimljivo je i to da televizori omogućavaju prilagođavanje osvetljenja u odnosu na ambijentalno svetlo u prostoriji. Korišćenjem Dolby Vision IQ i tehnologijom algoritama koje optimizuju se pojedina TV podešavanja kao što su kontrast i boja prema svetlosnim uslovima u sobi dobija se ova inovativna. Takođe, sa AI optimizacijom slike, svaka scena se analizira frejm po frejm za najbolju moguću boju, osvetljenje i senke.

Bioskopski doživljaj gledanja

Na Hisense U8HQ su dostignuti strogi standardi performansi u oblasti gledanja, rezolucije, boje, osvetljenja, kontrasta i zvuka. IMAX Enhanced sertifikat, koga dodeljuju IMAX komitet za sertifikaciju, DTS i vodeći tehnički inženjeri Holivuda, omogućava da televizori sa ovom oznakom prikazuju sliku i zvuk u vašem domu – kao u bioskopu! Zahvaljujući rediteljskom režimu možete da vidite ono što su reditelji zamislili i da čujete ono što su majstori tona kreirali.

Ovaj TV, koga pokreću i Dolby Atmos i DTS Virtual-X tehnologije, može da dešifruje i prilagodi zvuk sobi u kojoj se nalazi analizom rasporeda prostorije.

Produžena garancija

Hisense U7HQ i Hisense U7HQ u Srbiji dolaze sa garancijom od čak pet godina i možete ih detaljno pogledati na Hisense Srbija sajtu pre nego što krenete da ih i uživo upoznate u nekom od Hisense Gorenje studija ili kod vašeg zvaničnog prodavca tehnike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter