0
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

LEPA VEST ZA ZVEZDAŠE: Crveno-beli predstavili novi paket Viber stikera! (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.22 u 09:23

Fudbalski klub Crvena zvezda je obradovao zvezdaše novim Viber stikerima.

Fudbalski klub Crvena zvezde je na dan kada se obeleževa veliki događaj u klupskoj istoriji, 31 godina od osvajanja svetske titule odlučio da sve zvezdaše obraduje novim paketom Viber stikera, koji su ovoga puta posvećeni prvotimcima šampionima Srbije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Crvena zvezda nastavlja sjajnu saradnju sa Viberom, najpoznatijom svetskom aplikacijom za komunikaciju, a ovoga puta, donosimo vam novi paket koji sadrži 14 stikera. Veliku pažnju privlače prvotimci našeg kluba, koji su među zvezdaškom publikom izuzetno popularni. Kako bi najvernijim navijačima ulepšali dopisivanje na Viber aplikaciji pripremili smo stikere sa likom kapitena Milana Borjana, Gelora Kange, Aleksandra Dragovića, Strahinje Erakovića, Aleksandra Kataija, Aleksandra Pešića i ostalih Zvezdinih igrača. Pored fudbalera lidera Superlige Srbije, novi paket uključuje i stiker koji je posvećen stadionu „Rajko Mitić“, ali i šefu stručnog štaba Milošu Milojeviću. Kako bi svim zvezdašima olakšali svakodnevnu komunikaciju, ali i dogovaranje oko dolaska na utakmice za svaki stiker je pripremljena i specifična poruka, a neke od njih su „Srce na teren“, „Ajmo Delije“, „Hoćeš na Zvezdu“, „Budi deo koreografije“, „Ja sam zvezdaš“.

Foto: FK Crvena zvezda

Kako biste otkrili koji se sve fudbaleri nalaze u novom paketu i učinili dopisivanje još zanimljivijim, potrebno je samo da potpuno besplatno preuzmete paket stikera i uživate u komunikaciji.

Viber stikere FK Crvena zvezda možete preuzeti na linku koji možete naći na zvaničnom sajtu kluba sa Marakane.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter