0
Evroliga

Mathias Lessort during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Buducnost at Stark Arena on November 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KAKO JE LESOR ZATRESAO KONSTRUKCIJU U FRANCUSKOJ: Snažno zakucavanje nakon asistencije Pantera! (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.22 u 21:23

Crno-beli vode veliku borbu.

Košarkaši Partizana pod hitno žele da izađu iz crne serije u Evroligi, gde su zabeležili 4 uzastopna poraza. Izabranici Željka Obradovića, imali su prednost nakon prvih 20 minuta igre (47:48), a trenutno je rezultat 63:62, na oko 13 minuta do kraja meča.

Kao što smo navikli od starta sezone, jedan od najboljih igrača crno-belih je Matijas Lesor. Francuski centar se oseća sjajno u svojoj rodnoj zemlji, a u dosadašnjem toku meča je upisao je 12 poena i 7 skokova.

Posebno se istaklo jedno njegovo zakucavanje, nakon pikenrola sa Kevinom Panterom. Košarkaš Asvela, videvši da se Lesor zaleće na zakucavanje, brže bolje se pomerio, kako ne bi završio „na posteru“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter