0
Katar 2022

Foto: Twitter/@Argentina

FERDINAND O MESIJU: Igra kao Bog! (FOTO)

Objavljeno: 13.12.22 u 09:58

Bivši štoper Mančester Junajteda, Rio Ferdinand fasciniran je partijama Lionela Mesija u dosadašnjem toku Mundijala.

Večeras se igra prvo polufinale Svetskog prvenstva u Kataru, a sastaće se Argentina i Hrvatska. Lionel Mesi je jedan od najboljih fudbalera u istoriji fudbala, a jedina stvar koja mu nedostaje u karijeri, jeste upravo Mundijal. Tridesetpetogodišnji Argentinac je najbliži „Boginji“ bio 2014. u Brazilu, kada je u finalu bila bolja Nemačka, golom Gecea u produžecima.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Da igra možda i najbolji reprezentativni fudbal u karijeri, svedoče i izjave velikih fudbalskih stručnjaka i bivših asova, pa je tako Rio Ferdinan istakao da je očaran partijama Mesija na Svetskom prvenstvu:

Mesi je najbolji pojedinac do sada na Svetskom prvenstvu. Igra gotovo kao Bog. Nikad nisam video nešto slično“ istakao je bivši defanzivac Mančester Junajteda, kome je jedan od najboljih fudbalera pravio ozbiljne probleme svojevremeno u Ligi šampiona.

Mnogi ističu da je problem Argentine što se možda i previše oslanja na Mesija, a večeras ćemo saznati da li će taj problem izaći na videlo ili će fudbaler PSŽ-a ući u svoje drugo finale na Mundijalima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter