0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŽALGIRIS OSLABLJEN STIŽE U BEOGRAD: Litvanski tim u velikom problemu dočekuje susret sa Zvezdom! (FOTO)

Objavljeno: 12.12.22 u 11:17

Pionir je rasprodat!

Dolazak Duška Ivanovića na klupu Crvene zvezde u potpunosti je preokrenuo sezonu u korist kluba sa Malog Kalemegdana. Crveno-beli su vezali devet trijumfa u svim takmičenjima, pet u Evroligi i četiri u regionalnom takmičenju. Ostvarene su pobede u dva večita derbija, a samopouzdanje kod igrača i navijača je poraslo. Ivanović konstantno potencira na oprezu i nastavku rada na maksimalnom nivou, te je jasno da ne želi euforiju zbog kvalitetnih rezultata.

Zvezdu sada očekuje duplo kolo u Evroligi, a aktuelni srpski šampion biće domaćin na obe utakmice tokom predstojeće nedelje. Crveno-beli najpre u utorak dočekuju Žalgiris, u terminu od 19 časova, a dva dana kasnije će odmeriti snage sa Armanijem iz Milana.

Ulaznica za prvi susret više nema, kompletna hala ‘Aleksandar Nikolić‘ je rasprodata i to će biti dodatni vetar u leđa za izabranike Duška Ivanovića.

FOTO: STARSPORT

Prema izjavi trenera Žalgirisa, Kazisa Maskvitisa, Litvanci u Beograd dolaze prilično oslabljeni. Maskvitis neće moći da računa na Ignasa Brazdejkisa i Mantasa Kalnietisa, koji uopšte neće putovati na neugodno gostovanje.

Zbog oporavka od Kovid-19 virusa van stroja su već Tomas Dimša i Karolis Lukosianus, dok velike probleme sa povredom imaju Lukas Lekavičius i Liutaras Lelevičius, za koje Maksvitis tvrdi da su spremni samo za ‘drugo poluvreme’.

8
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter