0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: Twitter/@BCFMP

SJAJNA KOŠARKA U ŽELEZNIKU: FMP deklasirao Cibonu! (FOTO)

Objavljeno: 12.12.22 u 22:31

U lepom ambijentu u FMP Areni gledala se prelepa košarka, a FMP je ostvario ubedljivu pobedu protiv Cibone, a rezultat je bio 111:75.

Panteri su bili od početka do kraja maksimalno fokusirani i vrlo motivisani da zadrže epitet nepobedivih na domaćem terenu, ali i da poprave utisak iz Zadra uprkos tome što su i tamo imali realnu šansu za pobedu.

Takav pristup rezultovao je napadačkom rapsodijom i veoma ubedljivom pobedom. Semafor je to jasno pokazao jer je na kraju bilo 111:75.

Blistao je Trent Frejzer koji je postigao 30 poena uz šest asistencija. Čak 17 je ubacio u prvoj četvrtini i zaista imao šou u sopstvenoj režiji. Izvrstan je bio Paulius Valinskas koji je zabeležio dabl-dabl učinak 16 poena uz deset asistencija. Pratio ih je Nikola Janković sa 12 koševa, dvocifren je bio Aleksa Stepanović koji je ubacio 11 koševa, kao i mladi Nikola Manojlović koji je završio sa 10 poena.

Ono što će ostati zabeleženo na utakmici u kojoj su Panteri kontrolisali meč od prve do poslednje sekunde jesu i poeni Luke Vudragovića, prvi od izvesno mnogih u regionalnom takmičenju. Podsećamo, Vudragović je 2004. godište i nedavno je napunio 18 godina.

U veoma ubedljivom izdanju ističu se i podaci kao što je neverovatan procenat šuta za tri poena, FMP Meridian je ubacio 17 trojki iz 25 pokušaja.

Podsećamo i ovom prilikom da će kompletan prihod od prodatih ulaznica ići u ruke porodice Mišić, odnosno malo Mateji, a nazivni sponzor kluba Meridian obezbediće dodatne 102.000 dinara jer je na meču postignuto 51 slobodno bacanje. Takođe, na ulazima u dvoranu su bile postavljene na ulazima u dvoranu pa je publika donirala i dodatni novac.


MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter