0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SAŠA ILIĆ: Ješić je legenda Partizana, mnogo sam ga poštovao!

Objavljeno: 12.12.22 u 23:32

Legenda Partizana, Saša Ilić, izrazio je saučešće porodici Ješić.

Stručnjak koji predvodi CSKA iz Sofije, Saša Ilić, za bugarsku agenciju BTA pričao je o borbi za titulu, jer se njegova ekipa trenutno nalazi na prvom mestu sa bodom više od Ludogoreca:

„Konkurencija između nas i Ludogoreca biće veoma ozbiljna. Biće teško jer imaju prilično dobar sastav. Igraćemo meč po meč. Do sada smo imali i sreće u pojedinim mečevima, ali nije u pitanju samo sreća. Moramo da anagažujemo nove igrače, postoje razgovori, ali sam rekao šefovima – i da uzmemo jednog igrača, mora da bude kvalitetan“ započeo je Ilić razgovor za bugarsku agenciju BTA.

Ilić je danas u Beogradu prisustvovao sahrani tragično nastradalog Miodraga Ješića, legende Parnog valjka, koji je u bugarskoj predvodio CSKA, Slaviju i Liteks.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ješić je legenda Partizana, mnogo sam ga poštovao. Često nam je pomagao savetima. Ovde sam sa nekim bivšim sigračima iz Partizana, sa kojima sam izborio plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Želimo da izrazimo sačučešće porodici i da mu odamo počast“.

Pripreme CSKA se nastavljaju 5. januara, a dva dana kasnije biće odrađen prvi trening ekipe.

„U Bugarsku se vraćam 4. januara, naš trening kamp će biti u Turskoj. Trenutno dogovaramo mečeve sa potencijalnim protivnicima u kontrolnim utakmicama“ zaključio je Saša Ilić.

Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter