0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

RONALDO OTKRIO SVOJU ŽELJU ZA SELEKTORA BRAZILA: „To je trebao da bude Gvardiola, ali…“

Objavljeno: 12.12.22 u 14:20

Bio je kandidat.

Nekadašnji proslavljeni brazilski fudbaler Ronaldo, nakon završetka Svetskog prvenstva za njegovu selekciju, pričao je o promenama koje se očekuju. Poznato je da je Tite podneo ostavku na mesto selektora, a Ronaldo ističe, da je razgovarao sa Gvardiolom po tom pitanju.

Razgovarao sam sa Gvardiolom i njegovim stručnim štabom, ali je on odlučio da produži ugovor sa Mančester sitijem. Fudbalskom savezu Brazila bi bilo teško da postigne dogovor sa Gvardiolom, pošto je on najplaćeniji trener na svetu – istakao je Ronaldo za svoj Jutjub kanal.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom je pričao o znatno realnijoj opciji, rekavši da Brazil razmišlja o mnogim trenerima. Jedan od njih je i Diniz, koji trenutno vodi Fluminense.

– Mislim da će svi da budu iznenađeni kada bude objavljeno ime novog selektora. FS Brazila razmišlja o mnogim trenerima, a u igri su i neki stranci. Smatra da bi Diniz bio atrakcija za brazilsku reprezentaciju. On je trener koji gaji vrhunski fudbal, koji pravi šou – zaključio je Ronaldo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter