0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PROŠLE SU 22 GODINE OD SVIREPOG UBISTVA PARTIZANOVOG ASA: Ubica koji mu je hladnokrvno pucao u glavu nikada nije pronađen!

Objavljeno: 12.12.22 u 09:17

Majka tragično nastradalog košarkaša još uvek traga za istinom!

Čuveni košarkaš Partizana, Haris Brkić, upucan je ispred hale ‘Aleksandar Nikolić‘ na današnji dan pre tačno 22 godine. Brkić je tri dana kasnije u bolnici podlegao povredama, a njegov ubica nikada nije pronađen.

FOTO: STARSPORT

Haris je tog nesrećnog dana pogođen sa dva metka. Jedan je završio ispod oka, a drugi u predelu jagodične kosti. Ubicu niko nije video i neprimetno je pobegao sa lica mesta. Slučajni prolaznik je zatekao Brkića kako nepomično leži na parkingu ispred hale. S obzirom da je ostatak tima još uvek bio na treningu, koji je Brkić ranije napustio, prolaznik je brzo obavestio ljude koji su se nalazili u popularnom Pioniru. Haris je brzo hospitalizovan u Urgentnom centru. Usledila je operacija, ali spasa nije bilo.

Ubistvo košarkaša rođenog 1974. godine nikada nije rasvetljeno. Brkić je u redovima crno-belih odigrao 290 utakmica i po tome je deseti na večnoj listi. Postigao je čak 3.709 poena, što ga kotira na 8. poziciju liste strelaca.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter