0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: Twitter/@BCFMP

NENAD STEFANOVIĆ NAKON UBEDLJIVE POBEDE: Zahvalio bih se ljudima koji su pružili pomoć i pomogli akciji! (FOTO)

Objavljeno: 12.12.22 u 22:58

Košarkaši FMP-a ostvarili su ubedljivu pobedu u okviru 10. kola Admiral Bet ABA lige savladavši Cibonu u Železniku rezultatom 111:75.

Trener ekipe iz Železnika, Nenad Stefanović izneo je svoje impresije nakon osme pobede FMP-a u dosadašnjem toku sezone:

”Čestitke mojim momcima na pobedi. Istovremeno bih rekao da ovaj naš pristup svih 40 minuta je poštovanje Cibone i treneru Sesaru koji su u specifičnoj situaciji. Rade odličan posao i mislim da sada kada su se kompletirali, biće tim koji sigurno opstaje u ligi. Mi smo ih jako ozbiljno shvatili i kroz video analizu videli o kakvom se timu radi. Zbog toga je i razlika velika, možda i nerealna.“ započeo je on, pa nastavio:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Mi smo nakon veoma loše utakmice u Zadru, imali 11 treninga prethodne nedelje sa jasnim razlozima da to nije način na koji želimo da igramo. Mislim da su moji momci videli plodove tog rada na terenu. Možda je bilo teško, ali pristup koji mi treba da imamo svakako nije onaj koji smo imali u Zadru i to je odgovornost svih nas. Jako sam zadovoljan pobedom, imamo opuštenu utakmicu ispred sebe i posle nastavljamo one koje su nama važne.“ bio je jasan, pa se zahvalio svima koji su učestvovali u humanitarnoj akciji da se teška svakodnevnica porodice Mišić bar malo olakša. Podsećamo kompletan prihod od ulaznica ići će za potrebe malog Mateje:

„Zahvalio bih se ljudima koji su pružili pomoć i pomogli akciji, a takođe bih zamolio medije, mimo onih koji redovno izveštavaju da prenose lepe stvari iz Železnika kojih čini se ima dosta u poslednja dva meseca’’ zaključio je Nenad Stefanović.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter