0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NEJMAR POSLAO PORUKU BIVŠEM SELEKTORU BRAZILA: ‘Bio si dosadan i govorio si loše o meni! Sudbina je smešna!’ (FOTO)

Objavljeno: 12.12.22 u 09:47

Brazilski as je biranim rečima govorio o Titeu!

Sportska javnost je dugo najavljivala ‘kaznenu ekspediciju’ Karioka koja stiže do šeste titule svetskog šampiona, ali Brazil je ponovo razočarao nastupom na Mundijalu. Atraktivnom igrom u grupnoj fazi, te ubedljivom pobedom u osmini finala, Brazilci su najavili pohod na titulu. Ipak, već u četvrtfinalu razloga za slavljenički ples nije bilo, a Hrvatska je posle penala izborila mesto među četiri najbolje selekcije.

Ovaj poraz je značio samo jedno – Tite više nije selektor Brazila. Povodom njegove ostavke oglasio se lider Karioka, Nejmar.

-Pre nego što smo se lično upoznali, igrali smo jedan protiv drugog mnogo puta. I znaš šta? Mislio sam da si jako dosadan. Činio si sve da me pobediš, čak si i loše govorio o meni. Ipak, sudbina je smešna. Tebe je stavila za trenera, a meni dala broj 10.Poznavao sam te kao trenera i znao sam da si dobar, ali kao osoba si puno bolji. Upoznao si me i znaš ko sam, a to mi je bitno. Ovo pišem da ti se zahvalim za sve, za sve lekcije koje si me naučio, a toga je bilo puno –  ističe Nejmar i nastavlja:

-Uvek ćeš biti jedan od najboljih trenera koje sam ikada imao, uvek ću te podržavati. Imali smo lepih trenutaka, ali smo imali i onih koji su jako boleli. Ovaj poslednji će nas još dugo boleti.Zaslužio si pehar prvaka sveta, zaslužili smo ga svi mi zbog svega što smo učinili i svega čega smo se odrekli kako bismo pokušali da ostvarimo svoj najveći san. Bog nije tako hteo. Hvala, profesore Tite i veliki zagrljaj – napisao je Brazilac.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter