2
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Buducnost at Stark Arena on November 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MOJ POSAO JE DA PODIGNEM EKIPU: Obradović podvukao da je Asvel favorit protiv Partizana!

Objavljeno: 12.12.22 u 13:32

Crno-bele ubrzo očekuje nov izazov.

Košarkaši Partizana sastaće se sa ekipom Asvela u 13. kolu Evrolige, a taj duel, na programu je već u utorak od 20 časova. Crno-beli su sinoć poraženi od Cedevita Olimpije u Ljubljani, a vremena za odmor nema, jer su odmah otputovali u Francusku.

U susret duelu sa francuskim predstavnikom, za klupski sajt govorio je trener crno-belih Željko Obradović koji je istakao da je obzirom na okolnosti Asvel favorit u ovom meču.

Asvel u ovaj meč ulazi posle pobede u poslednjem kolu Evrolige protiv veoma jake ekipe Barselone u gostima. Igrali su i sinoć utakmicu i ubedljivo pobedili u domaćem prvenstvu. S obzirom na sve okolnosti, sigurno je da su oni favoriti.

VESTI O PARTIZANU:

Potom je dodao da je njegov posao da digne ekipu, kao i da će nije lako izgubiti nekoliko neizvesnih završnica u poslednjem periodu.

Igramo za svega 48 sati, ali s druge strane i oni su igrali sinoć. Probaćemo opet da reagujemo. Nije lako kad izgubiš u veoma kratkom periodu par utakmica u kojima odlučuje jedna lopta. Da li napadački, da li je skok ili bilo šta, nije lako. S te strane, naravno da je moj posao kao trenera da probam da dignem ekipu. Koliko ćemo uspeti, videćemo – zaključio je Obradović.

0
0

2 Komentara

  1. …ekipu jedino mozes PODICI sa DVA KVALITETNA POJACANJA na pozicijama PRVOG PLEYA i CENTRA, sa ovim tankim rosterom od 5,6 evroligaskih kosarkasa to neces moci, posto Vukcevica, Trifu, Glasa, mADARA, Koprivicu, Smajlija, pa cak i Andjusica i Aleksu ne ubrajam u takve..i nije mi jasno KO ih je i zasto angazovao, ok da se ‘razvijaju’ ALI da mADAR bude ‘proyektovan’ za „PRVOG PLEYA“ u povratnickoj sezoni u EL..prosto NEVEROVATNO za moye poimanje kosarke..???!!!!!
    Dusku Ivanovicu NISTA ne bi vredelo sto je u kk plaqiyatu zamenio Jovanovica da mu se u ekipu nije vratio Nedovic i da u kk frankenstayn nije doveden odlicni pley-Vildoza (takodje sa velikim ‘V’), a tek sto imaju 5.6 kosarkasa na poziciji centra, gde su Petrusev i Braduljica dovedeni samo da ih KKP ne bi angazovao, uprkos tome sto su Grobari i jos na sve to dovode pre, pre, preskupog KAMPACA?????!!! STA SE DESAVA U I „OKO“ KKP…??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PS…KKP nije ‘adekVAtno’ (blago receno) propracen od strane or“qana ‘odlucivanja’ u raspodeli Drz. novca, uprkos tome sto je na mesto trenera dosao NAJUSPESNIJI SRPSKI, a i Svetski kosarkaski trener svih vremena i sto ima NAJBOLJU KOSARKASKU PUBLIKU NA SVETU,..stvarno nemam reci za takvo osiono (blago receno) ‘ponasanje malih or“qana!!!!
    GROBARI, TEK SADA MORAMO OSTATI UJEDINJENI I STATI IZA NASEG ZOC-a I VOLJENOG KK PARTIZAN-a!!!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

    5
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter