0
Katar 2022

Foto: Twitter/@SEFutbol

LUIS ENRIKE: Ne vidim sebe na drugom Svetskom prvenstvu! (FOTO)

Objavljeno: 12.12.22 u 23:59

Luis Enrike je sumirao učešće Španije na Mundijalu u Kataru.

„Loša stvar u vezi sa ovim takmičenjima je da u 90 ili 120 minuta možete otići dodjavola. Nismo odigrali dobru utakmicu protiv Maroka, ali imam pozitivne utiske sa Svetskog prvenstva i četiri godine u državnom timu. Miran sam, zadovoljan, uspeli smo da stvorimo uzbudjenje, da ulijemo igračima samopouzdanje. Umirujuća je činjenica da je bilo dečaka i devojčica u hotelima da vide igrače“ rekao je Enrike u jednom razgovoru na Tviču, preneo je Gol, pa je nastavio:

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„Mi smo četiri godine pripremali veoma dobre fudbalere i mislim da smo izgubili veoma dobru priliku, zbog čega se osećam vrlo loše. Od prvog dana sam pokušao da ubedim igrače da imamo šansu. Mislio sam da smo veoma dobri, osim nekoliko minuta protiv Japana, a onda su se pojavile teškoće protiv Maroka“ istakao je nekadašnji trener Barselone, a sada selektor Španije, koji je najavio povratak na klupski nivo:

„Ne vidim sebe na drugom Svetskom prvenstvu. Imam samopouzdanje da preuzmem klub, sačekaću do sledeće sezone osim ako se ne pojavi nešto vrlo interesantno“ zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter