0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

LITVANCE ČEKA PRAVI PAKAO U GROTLU PIONIRA: Zvezda rasprodala celu halu za meč protiv Žalgirisa! (FOTO)

Objavljeno: 12.12.22 u 08:50

Ogroman broj navijača ‘najavio’ dolazak na meč zakazan u utorak!

Od momenta kada je Duško Ivanović seo na klupu ekipe sa Malog Kalemegdana sezona se u potpunosti preokrenula u korist aktuelnog šampiona Srbije. Crvena zvezda je pod komandom crnogorskom stručnjaka neporažena u svim takmičenjima, uz bespokornih 9/9. Ivanović je nanizao pet uzastopnih trijumfa u najkvalitetnijem evropskom takmičenju i još četiri u Admiral bet ABA ligi. Za to vreme je uspeo da pobedi u oba večita derbija ( po jedan u svakom takmičenju).

Apetiti navijača su značajno porasli, ali Ivanović konstantno potencira na oprezu i nastavku rada na maksimalnom nivou. Crveno-bele ove sedmice očekuje duplo kolo u Evroligi, a na radost njihovih navijača, obe utakmice se igraju u srpskoj prestonici.

U Beograd najpre stiže Žalgiris, u utorak od 19 časova, dok će dva dana kasnije na megdan šampionu ABA lige i Armani Milano. 

Podatak koji raduje sve zaposlene u klubu, a pogotovo tim, potvrđuje očekivanja da će crveno-beli imati ogromnu podršku svojih pristalica. Tribine za utakmicu sa litvanskim timom su u potpunosti rasprodate, uz napomenu da je ostalo samo po neko mesto u ložama. Zvezda je na dobrom putu da isti uspeh ponovi i za utakmicu u četvrtak, jer su gotovo sve ulaznice već u rukama vlasnika.

FOTO: Tickets.rs
23
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter