1
AdmiralBet ABA Liga

(190910) -- DONGGUAN, Sept. 10, 2019 (Xinhua) -- Facundo Campazzo (R) of Argentina breaks through against Nikola Jokic of Serbia during the quarter-final match between Argentina and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Dongguan, south China's Guangdong Province, on Sept. 10, 2019. (Xinhua/Zhu Zheng)

KAMPACOVA SUPRUGA ZABRINULA DELIJE: Da li ovo znači da Argentinac pregovara sa Realom?! (FOTO)

Objavljeno: 12.12.22 u 12:34

Uskoro ćemo sve saznati.

Nedavno je Fakundo Kampaco napustio NBA ligu, a informacije koje kruže širom evropskih medija, govore da bi on mogao da završi u Crvenoj zvezdi, sa kojom je navodno već potpisao ugovor. Bilo bi to pojačanje iz snova za ekipu Duška Ivanovića, a kako su mnogi izvori preneli, on bi imao najveći ugovor u istoriji srpske košarke, jer bi do kraja godine zaradio 1.8 miliona evra.

Pošto je Kampaco iz Reala otišao u NBA ligu, madridski klub ima pravo preče kupovine, pa ako izjednači ponudu srpskog šampiona, Argentinac bi morao u Španiju. Kod navijača Crvene zvezde, stvorila se ogromna euforija, a dodatnu senku na sve, bacila je i objava Kampacove supruge Konsu Valine.

FOTO: Instagram/Screenshot

Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku iz Madrida, što može značiti da Fakundo pregovara sa Realom. Ipak, postoji i druga strana priče, jer je Valina godinama živela u Madridu, dok joj se tu nalazi i porodica.

Sve u svemu, vrlo brzo ćemo saznati gde će argentinski plejmejker nastaviti karijeru.

10
8

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter