0
Katar 2022

Dusan Tadic Granit Xhaka during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Serbia and Switzerland foto: Pedja Milosavljevic

DŽAKA NA UDARU JAVNOSTI: Švajcarci masovno traže da se Albancu oduzme kapitenska traka!

Objavljeno: 12.12.22 u 17:47

Očigledno ponovo nisu zadovoljni njegovim ponašanjem na terenu

Ozbiljna hajka se poslednjih dana vodi protiv Granita Džake u Švajcarskoj, pošto tamošnja javnost nije zadovoljna njegovim ponašanjem i način prezentacije te alpske zemlje.

Naravno, glavni uzrok ovoj pobuni javnosti jeste to što je Albanac provocirao klupu reprezentacije Srbije na meču dva nacionalna tima hvatajući se za genitalije i vređajući ih na albanskom.

VESTI SA MUNDIJALA:

To mu na kraju nije bilo dosta pa je Džaka ušao u sukob sa našim fudbalerima na samom kraju meča, što je još jedan pokazatelj njegove zle namere i pokvarenosti.

Svi su se podsetili skanadal sa prošlog Mundijala kada je isti igrač pokazivao simbol „Velike Albanije“ zbog čega je takođe dobio osudu javnosti, a sada svi raspravljaju kako ga treba kazniti.

Poznati komentator Saša Rufer poručio da Granitu Džaki treba oduzeti kapitensku traku, a dok se vezni fudbaler Švajcarske nije oglašavao na tu temu, mediji su kontaktirali saigrača iz državnog tima Rikarda Rodrigeza kome nije baš bilo milo što je morao da ga brani.

To je njegovo mišljenje, ima pravo na to… Komentator je i to je njegov posao. Mislim da je Džaka pravi kapiten i to ne zato što je moj prijatelj. Granit uvek vodi ekipu, ima hrabrost, samopouzdanje… Sa svima priča i govori im šta misli. Takođe, poseduje veliki kvalitet, standardan je u Arsenalu – rekao je Rodrigez.

5
22

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter