0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

UTISCI SU SE SLEGLI: Nedović pohvalio navijače Partizana pa objasnio poslednju akciju Zvezde!

Objavljeno: 11.12.22 u 23:12

Imao je lepe reči za prepunu Arenu.

Nemanja Nedović je postao apsolutni heroj navijača Crvene zvezde, nakon trojke koja je rešila prvi večiti derbi u istoriji Evrolige. Crveno-beli su uspeli da dođu do preokreta protiv večitog rivala pred prepunom Štark arenom, a nekoliko dana nakon utakmice, Nedović je pričao o utiscima sa ovog duela.

Zaista moram da pohvalim i organizaciju utakmice i navijače Partizana. Sve je bilo u granicama normale. Bilo je vređanja i svega, ali nijedna stvar nije bačena na teren, mi smo celu utakmicu bili bez zaštite iza nas i nije nas pogodio nijedan novčić. Naši navijači mislim da su bili izuzetni, bilo je uživanje igrati u toj atmosferi. Pokazali smo da možemo – počeo je Nedović razgovor za portal Una.

Nemanja Nedovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Potom je istakao i značaj navijača Crvene zvezde, koji su bili na tribinama. Uprkos tome što je Partizanovih navijača bilo znatno više, Nedoviću je laknulo kada je video pristalice crveno-belih.

Mnogo su nam pomogli naši navijači. Kad sam izašao na zagrevanje, kad sam ih video nekako mi je laknulo i bez obzira što je tu bilo 18.000 navijača Partizana, u svakom trenutku sam ih čuo. Bili su glasni i dali su maksimum, pevali su bukvalno 40 minuta i drago mi je što su srećni napustili Arenu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom je otkrio i kako se sve odvilo u poslednjoj akciji njegove ekipe, koja je odlučila pobednika.

Nismo imali vremena da nacrtamo akciju, nismo znali šta će se desiti, više je bila Lukina kreacija i čim smo eli da je lopta kod njega mi smo se pozicionirali i Luka je pogledao u ćošak pre nego što mi je dodao i ja sam znao i bio sam spreman. Šut poslednji je ušao i ostalo je istorija – zaključio je Nemanja Nedović.

44
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter