0
Katar 2022

Portugal's forward Cristiano Ronaldo in action during the UEFA EURO 2020 group B qualifying football match Portugal vs Serbia, at the Luz Stadium in Lisbon, Portugal, on March 25, 2019. (photo by: Starsportphoto.com©)

SAN JE BIO LEP DOK JE TRAJAO: Ronaldo se dirljivom porukom oprostio od dresa Portugala!

Objavljeno: 11.12.22 u 16:56

Jedan od najboljih igrača svih vremena je u obraćanju naveo da se san o osvajanju Mundijala završio

Svetsko prvenstvo u Kataru je za reprezentaciju Portugalije bilo prepuno emocija i velikih očekivanja nakon dominantne pobede nad Švajcarskom rezultatom 6:1. Tim vredan čak milijardu i 200 miliona evra je bio spreman da gađa na titulu.

Međutim, posle jučerašnjeg četvrtfinalnog poraza posle herojske igre reprezentacije Maroka, navijači Portugalije ostali su u šoku, a Kristijano Ronaldo je viđen kako u suzama napušta najveću svetsku fudbalsku pozornicu.

Iza sebe je ostavio mnoga pitanja. Na veliku tugu navijača Portugalije, danas se preko Instagrama obratio i najavio da je kraj nadanju da će u Lisabon doneti pehar.

Evo šta je imao da kaže.

Osvajanje Svetskog prvenstva sa Portugalijom bio je moj najveći i najambiciozniji plan u karijeri. Imao sam sreću da osvojim mnogo titula na međunarodnom nivou, uključujući i trofej sa Portugalijom, ali moj najveći san je bio da odvedem svoju zemlju na svetski vrh. Borio sam se žestoko za taj san. Pet puta sam učestvovao na Mundijalu, uvek rame uz rame sa sjajnim saigračima i uz podršku miliona navijača. Dao sam sve. Nikada nisam pobegao od borbe i nikada nisam odustao od tog sna. Želim da svi znaju da se moja posvećenost portugalskoj reprezentaciji nije promenila nijednog trenutka, uprkos svemu što se govorilo, pisalo, spekulisalo…“

U dirljivom završetku, Ronaldo je rekao sledeće:

Nemam mnogo toga da kažem trenutno. Hvala ti, Portugalijo. Hvala i Kataru – bilo je lepo dok je trajalo. Sada možemo da se nadamo da će nam vreme dati dobre savete i dozvoliti svakome da donese svoje zaključke“

Tridesetsedmogodišnji fudbaler je od prvog nastupa za nacionalni tim davne 2003. odigrao 196 utakmica i postigao neverovatnih 118 golova.

 

 

VESTI SA MUNDIJALA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter