0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@equipedefrance

NIŠTA OD ZIDANA JOŠ UVEK: Francuzi veruju Dešanu nakon još jednog velikog rezultata!

Objavljeno: 11.12.22 u 13:54

Odlično vodi ovu reprezentaciju!

Francuska je sinoć obezbedila polufinale Mundijala u Kataru, nakon pobede nad Engleskom – 2:1.

Trikolori su na prethodnom prvenstvu osvojili Zlatnu boginju, a trenutno im se daju ozbiljne šanse da tu titulu i odbrane.

Čovek koji je tvorac svih tih uspeha je selektor, Didije Dešan. Govorilo se o njegovom odlasku nakon neuspeha na prvenstvu Evrope, a javnost je bila spremna da ga „linčuje“ ukoliko ne ispuni cilj u Kataru.

Zamena je bukvalno bila spremna i to u vidu Zinedina Zidana. Ipak, Dešan je „odlučio“ da odloži dolazak Zidana.

(190919) — MADRID, Sept. 19, 2019 (Xinhua) — Coach of Real Madrid Zinedine Zidane and coach of Paris Saint-Germain Thomas Tuchel look on during their Group A match at 2019-2020 UEFA Champions League in Madrid, Spain, Sept. 18, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

Imam u svojim rukama odluku o budućnosti, tako da ću uskoro prelomiti. Igraćemo u polufinalu, onda ćemo videti šta će biti. Sve u svoje vreme. Lepo je ostvariti cilj koji je zadala federacija, kao i predsednik Noel le Grae. Želim samo da uživam u ovoj pobedi. – rekao je Dešan nakon pobede nad Engleskom.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter