0
Košarka

Quincy Miller Maik Zirbes Stefan Jovic Crvena Zvezda - Cedevita kosarka ABA regionalna liga 15.3.1016. Mart 15. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BIO JE U ŽIVOTNOJ FORMI U ZVEZDI: Sada putuje po svetu – sledeća stanica Azija!

Objavljeno: 11.12.22 u 22:22

Traži svoju sreću.

Kvinsi Miler je jedan od stranaca koji su ostavili najveći trag igrajući za Crvenu zvezdu. Ipak, nakon tog angažmana, karijera mu je krenula silaznom putanjom, pa je u kratkom vremenskom periodu promenio mnogo klubova.

Nakon Makabija u kome je doživeo povredu 2017. godine, otišao je u Bamberg koji mu je bio poslednji evropski angažman. Potom su usledili nastupi na Tajvanu, Filipinima, u Portugalu i Urugvaju, dok je njegov novi klub iz Azije.

U pitanju je ekipa SiHors Mikava iz Japana. Miler je nastupajući u filipinskoj ligi prosečno beležio 30 poena i 15 skokova, što su Japanci dobro uočili i odlučili su da ga dovedu.

Ovu informaciju preneo je Emilijano Karčija pouzdani novinar, a portal na kome radi Sportando, potvrdu je dobio od Kvinsijevog agenta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter