0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA JE NEPOBEDIVA SA DUŠKOM NA KLUPI: U svakom meču idemo na pobedu, bez obzira na ime rivala! (FOTO)

Objavljeno: 10.12.22 u 20:56

Crvena zvezda je u 10. kolu ABA lige bila bolja od Mornara u Pioniru rezultatom 93:77.

Od kako je na klupu crveno-belih seo Duško Ivanović, Zvezda ne zna za poraz, pa je tako napravljen niz od čak 9 pobeda – 5 u Evroligi i 4 u ABA ligi. Ovom pobedom je napravljena sjajna uvertira pred utakmicu 13. kola Evrolige, u kojoj u utorak Crvena zvezda dočekuje Žalgiris, a svoje utiske izneo je crnogorski stručnjak:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

“Zadovoljan sam. Stigli smo do dragocene pobede protiv izuzetno neugodne i kvalitetne ekipe Mornara. Barani su nam zadavali dosta problema sa zonskom odbranom, Rasel je bio problem u napadu. Ono što me raduje je pristup meču, jer je bilo evidentno da momci sa kojima radim ne dele utakmice na važne i manje važne.“ započeo je Duško, pa nastavio:

„U svakom meču nastoje da stigne do pobede, a to zaista cenim, jer je to ono što tražim od njih. Nastojaćemo u period koji sledi da u svakom meču stignemo do pobede, bez obzira na ime rivala. Ponavljam, vredna pobeda, idemo dalje” zaključio je on.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter