0
Katar 2022

Foto: Twitter/@equipedefrance

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Evo kako izgledaju startne postave Engleza i Francuza! (SASTAVI)

Objavljeno: 10.12.22 u 19:25

Za manje od sat vremena startuje poslednja utakmica četvrtine finala Mundijala u Kataru, a sastaju se Francuska i Engleska.

Francuzi i Englezi su rutinski stigli do 8 najboljih reprezentacija na svetu na veoma rutinski način. Engleska je prošla grupu B kao prva sa 7 osvojenih bodova, dok je Francuska takođe kao prvoplasirana izašla iz grupe D, ali sa bodom manje u odnosu na Engleze.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Trikolori su zatim rutinski savladali Poljsku u osmini finala rezultatom 3:1, a reprezentacija sa Ostrva je je bila još ubedljivija protiv Senegala, a rezultat je bio 3:0. Poznati su i sastavi za večerašnji duel, pa će tako ove dve selekcije izaći u sledećim formacijama.

ENGLESKA (4-3-3): Pikford – Voker, Stouns, Megvajer, Šo – Rajs, Belingem, Henderson – Saka, Kejn, Foden.

FRANCUSKA (4-3-3): Loris – Kunde, Varan, Upamekano, T. Ernandez – Čuameni, Rabio, Grizman – Dembele, Žiru, Mbape.

Pobednik ovog duela će se u polufinalu sastati sa Marokom, koji je bio bolji od Portugala rezultatom 1:0 i tako postao prva afrička selekcija koja se plasirala u polufinale Svetskog prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter