0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

REŠIO DERBI PA DOBIO FANTASTIČNE OVACIJE: Navijači Zvezde pozdravili Nedovića! (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.22 u 20:16

Zaslužio je ovo.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mornara iz Bara u 10. kolu AdmiralBet ABA lige rezultatom 93:77. Crveno-beli su ostvarili timsku pobedu, a posebne ovacije pri ulasku na teren dobio je Nemanja Nedović, koji je u četvrtak pogodio trojku za pobedu u istorijskom prvom večitom derbiju u Evroligi.

Duško Ivanović odlučio se da na oko 3 minuta do kraja prve deonice, u igru uvede heroja crveno-belih, što je naišlo na ovacije navijača prisutnih u dvorani Aleksandar Nikolić. Ipak, što se tiče tog segmenta, pristalice crveno-belih nisu ispunili dvoranu, već je nakon niza pobeda, a posebno poslednje u derbiju, na tribinama bilo nešto manje od 2700 ljudi.

Što se tiče same utakmice, bila je ovo prava timska pobeda za srpskog šampiona. Ivanović je podelio minutažu, pojedini igrači su odmarali, a svoje šanse dobili su Dalibor Ilić, Nikola Topić i Miroslav Raduljica, koji su to uspešno iskoristili.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter