2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

OGLASIO SE ČOVIĆ POSLE ISTORIJSKOG DERBIJA: „Kako može u Evroligi, ali ne i u ABA? Potpuno drugačija regularnost, sudije ne provociraju gledaoce!“

Objavljeno: 10.12.22 u 14:45

Da li je ovo poruka za nekoga?

Prvi, istorijski, večiti derbi koji je odigran u Evroligi pripao je Crvenoj zvezdi i to šokantnom trojkom Nemanje Nedovića, na dve sekunde do kraja.

O ovoj utakmici je pričao prvi čovek crveno-belih, Nebojša Čović.

Odigrali smo tu prvu utakmicu u Evroligi protiv Partizana i pobedili je. I sada će ta utakmica zauvek ostati prva utakmica i ostaće zapamćena. Pobedili smo Partizan pred 20.000 njihovih navijača, a drago mi je da je bilo i naših. Drago mi je da je atmosfera bila korektna, eto tek ponešto je palo, ako je to ponešto u redu, eto tek ponešto se skandirali, ako je to ponešto u redu, a čini mi se da nije. – rekao je on.

Nebojsa Covic (L) and Vesna Covic (R) during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Svi se pitaju zbog čega derbiji ne mogu u AdmiralBet ABA ligi da izgledaju ovako – bez ubacivanja, skandiranja, bez gađanja sudija,…

Onda neka poređenja kako to može u Evroligi, a ne može u ABA ligi… Može kada u Evroligi imate potpunu regularnost u smislu regularnog suđenja, kada sudije vrhunski rade posao i kada sudije ne provociraju gledaoce. Evo Zvezda sada danas igra sa Mornarom iz Bara u 18 časova, trebalo bi da bude puna hala ali neće da bude puna hala jer su nam propisane kazne za određene sektore zbog prošle utakmice sa Partizanom u ABA ligi koju smo takođe dobili, još ubedljivije. – zaključio je Čović.

Zvezda protiv Mornara igra danas od 18 časova.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

9
8

2 Komentara

  1. Na celu FK Zvezdan Terzic, na celu KK Nebojsa Covic, na celu Srbije Vucic… Svi mediji u rukama SNS, budzet Srbije za SNS i stubove srpstva… Malo li je?

    10
    7
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter