0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Buducnost at Stark Arena on November 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„MOTIVACIJA JE ABA LIGA!“: Obradović ni reč o derbiju, sav fokus je na Cedevita Olimpiji!

Objavljeno: 10.12.22 u 15:15

Spremaju se crno-beli.

Sutra, od 19 časova, Cedevita Olimpija će ugostiti ekipu Partizana u 10. kolu AdmiralBet ABA lige.

Naravno, uzdrmani su sigurno izabranici Željka Obradovića porazom u evroligaškom derbiju, ali sezona ide dalje, baš kao što je i sam trener Partizana rekao posle meča sa Zvezdom.

Head coach Zeljko Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Pred novi izazov trener Partizana kaže:

Imamo iskustvo od prošle godine kada su nas dva puta pobedili, tako da je to samo po sebi dovoljno da pronađemo ekstra motivaciju, a motivacija je ABA liga. Znamo da je utakmica od izuzetne važnosti. Cedevita Olimpija je poslednju utakmicu u Evrokupu odigrala izvanredno, tako da se moramo spremiti na najbolji mogući način. – rekao je Željko Obradović.

Partizan je odigrao devet utakmica u regionalnom takmičenju i ima skor od osam pobeda i samo jednog poraza. Sa druge strane Cedevita Olimpija ima utakmicu manje i skor 6-2.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter