0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MERKURXTIP: Najšira ponuda, najveći limiti za najjače lige i kupove!

Objavljeno: 10.12.22 u 09:04

Košarka i strelci za ponos

Iako je sada na snazi Svetsko prvenstvo u Kataru, pravi kladioničarski znalci pronaći će ponudu za sebe i u drugom sportovima za koje ne morate da budete stručnjak, već je dovoljno i neko opšte poznavanje sporta. Ne mora niko posebno da naglašava da su ove sezone u Evroligi Partizan i Crvena zvezda sa solidnim ambicijama i rezultatima, te da Real, Barselona, Efes, Fenerbahče i ostali uvek imaju ekipe za vrh, ali tu su i ostali klubovi iz elite evropske košarke. Što se NBA tiče, Boston i Milvoki najbolje su krenuli u Istočnoj konferenciji, a Nju Orleans, Finiks, Memfis i Denver u Zapadnoj, ali nismo još došli ni do polovine pa se gotovo svake noći može naći neka utakmica koja će privući pažnju gledalaca.

Uz to, poznato je da vikendi pripadaju domaćim takmičenjima u Španiji, Italiji, Turskoj, pa i ABA regionalnoj ligi, a MerkurXtip u korak prati trendove i sjajnom ponudom teži da okupi košarkaške znalce na jednom mestu. Zna se da u MerkurXtip-u veliku pažnju polažu na ovaj sport i gotovo da nema lige ili Kup takmičenja iz kojih ne možete da nađete kvote za svoj omiljeni tim, ali ono što ovu kompaniju odvaja od konkurencije je ponuda na strelce. Ovaj segment je veoma atraktivan i zato su tu granice na poene, skokove i asistencije velikog broja košarkaša, uz njihove duele, te zbirove performansi na utakmici. Dakle, ponuda je prebogata, ali možemo da potvrdimo da su i limiti najveći, to ponosno ističu iz MerkurXtip-a, a do sada su nas naučili da treba da im verujemo.

U toku su i dve sjajne akcije u MerkurXtip-u. Najpre je tu „Triput jači Cashback“ akcija koja traje do 18. decembra i koja je do sada izazvala samo pozitivne utiske svih. Kažu da nema ništa gore nego kada padnete tiket na jedan par, a obično fali po jedan gol ili nekoliko poena, neko promaši odlučujući penal i slično, e tu dolazi na red Cashback, revolucionarna stvar u sportskom klađenju od svog nastanka. Za sve ljubitelje sporta i kladionice, MerkurXtip je pojačao sve puta tri pa je mnogo realnija opcija da Cashback, koji inače služi kao svojevrsna uteha, sada može da donese i dobru zaradu. Verovali ili ne, videli smo nekoliko tiketa gde je Triput jači Cashback donosio stotine hiljada dinara „utehe“ i zato je naša preporuka za sve da iskoriste ovu mogućnost.

Druga akcija pod nazivom „Saberi ekipu“ sve je iznenadila i apsolutna je novina na našem tržištu. Radi se o tome da svako može da bude selektor, nekako u skladu sa aktuelnim Svetskim prvenstvom, odnosno da okupi svoju ekipu i za svakog registrovanog korisnika koji tom prilikom iskoristi njegov ID broj, dobija bonus sredstva. Za one koje direktno dovedete i koji ispune lagane uslove (treba da odigraju nešto u MerkurXtip-u u vrednosti od 5.000 dinara) dobićete 1.000 dinara bonusa. Broj vaših saigrača je neograničen, a najbolje je to što krug može da se širi dalje, odnosno svi oni koje ste doveli, automatski postaju selektori i dalje prave svoj krug saigrača. Oni će dalje skupljati svoju ekipu, a vi ćete od njihovih saigrača (koji takođe ispune uslov) dobiti 500 dinara, a sve se proteže i na treći krug gde onom inicijalnom selektoru dolazi po 250 dinara bonusa od svih novih igrača iz njegove grane. Svako može da bude selektor i da skupi svoju ekipu koja će raditi za sebe i za njega. Zato probajte jer sistem je lagan, a uvek je na strani igrača.

Sve je sjajno objašnjeno na promo stranici na našem veb sajtu, a naravno možete da se informišete i preko najljubaznije korisničke podrške s kojom smo se ikada susreli.

Sve ovo i još mnogo toga očekuje vas u MerkurXtip-u, probajte i videćete da se tu vaša potraga za kvalitetom ponude i usluga završava.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter