0
Katar 2022

FOTO: Twitter/FIFAWorldCup/STARSPORT/selecaoportugal/SEFutbol

FRANCUSKA IZBEGLA PROKLETSTVO BRAZILA, PORTUGALA I ŠPANIJE: Evo šta je to povezalo ove 4 selekcije!

Objavljeno: 10.12.22 u 23:08

Jedini su u polufinalu i to je očigledno, ali…

Novi dan, doneo je poslednja 2 četvrtfinala Svetskog prvenstva u fudbalu, nakon kojih smo saznali sve polufinaliste. Maroko je uspeo da iznenadi Portugal, dok je Francuska slavila protiv Engleske i tako „uzela poslednju kartu“ za završnicu Mundijala u Kataru.

Ovim trijumfom „trikolori“ su izbegli određeno prokletstvo koje je ranije zadesilo 3 selekcije – Brazil, Portugal i Španiju. Naime, sve četiri reprezentacije, poražene su u poslednjoj rundi grupne faze ovog prvenstva, kada je već sve bilo rešeno.

VESTI O MUNDIJALU:

Neki su kalkulisali, pa ih je stigla karma, a neki su i nadigrani. Podsećamo i Španija i Portugal, poraženi su od Maroka, dok je Brazil juče izgubio Hrvatske.

Ako se osvrnemo na grupnu fazu i poslednju rundu, Španci su izgubili od Japana sa 2:1, Portugalci od Južne Koreje identičnim rezultatom, zatim Brazil od Kameruna sa 1:0 i Francuska od Tunisa sa takođe 1:0.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter