0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

BIVŠI REPREZENTATIVAC BRAZILA OSUO PALJBU PO TITEU: ‘Magarče! Ku*vin sine, potpuna sramota!’

Objavljeno: 10.12.22 u 17:20

Salva uvredljivih komentara!

Fudbalska reprezentacija Hrvatske napravila je veliko iznenađenje trijumfom nad Brazilom i plasmanom u polufinale Svetskog prvenstva. Selektor čuvenih ‘Karioka’, Tite, ispunio je obećanje dato još uoči Mundijala i podneo je ostavku odmah nakon poraza od aktuelnog vicešampiona planate.

Iskusni stručnjak je teško podneo poraz od Hrvata i na konferenciji za medije je obavestio javnost da više neće obavljati funkciju selektora.

Brazilci su doslovno ‘poludeli’ posle šokantnog poraza. Tamošnja sportska javnost bila je ubeđena da je baš ovaj tim spreman da im donese šestu ‘boginju’ u istoriji, a potom je usledilo veliko razočaranje.

Među brojnim negativnim kritikama izdavaja se komentar nekadašnjeg reprezentativca Brazila, Neta, koji je osuo paljbu po Titeu.

-Gotovo je! Ovo je Titeova greška. Potpuna sramota. K***in sin nije dao Nejmaru da izvodi jedanaesterac. Najboljem izvođaču jedanaesteraca na svetu nisi dao da šutira… Magarče – kazao je Neto i dodao: 

-Ti si idiot. Sramota od trenera. Najgori trener u istoriji brazilske fudbalske reprezentacije – poručio je Brazilac.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter