1
Domaći fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Trening uoci meca s Portugalija Portugal from left Nemanja Gudelj Sergej Milinkovic-Savic Uros Spajic Filip Mladenovic Darko Lazovic Stara Pazova, 26.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SPREMA LI SE „EKSPLOZIJA“ NA MARAKANI?: Povremeni reprezentativac Srbije se vraća u Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 09.12.22 u 14:18

Bio bi veliko pojačanje.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i povremeni reprezentativac Srbije, Uroš Spajić, mogao bi uskoro da postane novi-stari fudbaler crveno-belih.

Nakon odličnih igara u Kasimpaši, očekivalo se da na leto 2022. godine potpiše za turskog velikana, Bešiktaš. Međutim, isprečila se povreda kolena koja ga je odvojila od terena.

Trenutno je bez kluba, ali kako saznaje Mozzart Sport, to bi moglo uskoro da se promeni, s obzirom da se štoper vrlo blizu povratka na Marakanu.

Fudbal Super liga season 2012-2013.Smederevo v Crvena Zvezda.Uros Spajic.Smederevo, 08.04.2013..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Bio bi ovo veliki izazov za Spajića koji bi došao u sredinu koju dobro poznaje.

Nakon odlaska iz Zvezde i prelaska u Tuluz igrao je za još nekoliko odličnih klubova. Između ostalih, Anderleht, Krasnodar, Fajenord i Kasimpaša.

Jasno je da trenutno sigurno nije u najboljoj formi zbog duge pauze, ali u redovima crveno-belih veruju da bi mogao da iskoristi utakmice Mozzart Bet Superlige Srbije i da se u drugom delu sezone vrati u optimalnu formu.

Na Marakani nemaju dilemu da će osvojiti titulu i samim tim igrati Ligu šampiona naredne sezone, a upravo za to im je potreban Uroš Spajić.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

4
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter