0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG_inside

PREDSEDNIK PSŽ-a UVEREN: „Mesi ostaje u Parizu – srećan je!“

Objavljeno: 09.12.22 u 13:19

Videćemo šta će biti od toga.

Trenutno, Lionel Mesi je usresređen na Svetsko prvenstvo u Kataru, gde verovatno poslednji put u svojoj igračkoj karijeri ima priliku da sa Argentinom dođe do Zlatne boginje.

Ipak, mora razmišljati i o nastavku klupske karijere. Na leto sledeće godine mu ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom, a ponude drugih su već tu čini se.

Spominje se odlazak u Inter Majami, čiji je vlasnik Dejvid Bekam, a onako tiho spominje se i mogućnost povratka u Barselonu iako je to najmanje realna opcija u ovom trenutku.

FOTO: Twitter/@PSG_English

Takođe, verovatno i najrealnija opcija je produženje ugovora sa francuskim klubom.

Predsednik PSŽ-a, Naser El Kelaifi uveren je da Mesi neće otići.

Mislim da je srećan u Parizu i to se vidi po njegovim igrama. Sešćemo za sto posle Mundijala i nadam se dogovoriti se u zajedničkom interesu. Mi naravno želimo da ostane u našim redovima. – rekao je on.

Ove sezone Mesi igra odlično. U dresu pariškog kluba postigao je 12 golova i tome dodao 14 asistencija. Glavni je igrač Argentine na SP-u sa tri gola.

Priznao je u jednoj izjavi da se dosta patio tokom prošle sezone, ali da je u ovoj sve leglo na svoje.

Prošle godine mi je bilo teško u Parizu. Preko noći smo sve promenili odlaskom iz Barselone, koji nisam želeo. Međutim, sada je sve drugačije. I porodica i ja smo se navikli. Uživam u glavnom gradu Francuske u svemu, naravno najviše u fudbalu. – rekao je tada Mesi.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter