0
ATP

FOTO: Twitter/@atptour

POZNATI TENISER OPET HVALI ĐOKOVIĆA: „On je najbolji na svetu, srećni smo što je sa nama“

Objavljeno: 09.12.22 u 21:31

Od nedavno su postali veoma dobri prijatelji

Za nešto više od mesec dana očekuje nas početak Australijan opena na kome će posle prošlogodišnjeg skanadala konačno zaigrati srpski teniser Novak Đoković.

O njegovom povratku u Melburnu govorio je njegov „novopečeni“ prijatelj Nik Kirjos, koji je prosto oduševljen time što će Srbin igrati u Australiji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Zdrav je, spreman za igru i da napravi šou za naše navijače. Veoma smo srećni što je sa nama. Slušajte, on je najbolji na svetu prema mom mišljenju. Drago mi je što ćemo mu poželeti dobrodošlicu, da pokaže kakav je sjajan teniser – ispričao je Nik.

Australijski teniser je nakon toga komentarisao ko su favoriti na grend slemovima.

Rafa će osvojiti Rolan Garos, Đoković Vimbldon ukoliko ga ja ne sprečim. Đoković je toliko dominantan da ne mogu da zamislim da izgubi na Australijan openu ili US openu ukoliko neko ne podigne igru na viši nivo. Možda bi Medvedev mogao da ga pobedi. Voleo bih i ja da osvojim jedan, ali realno govoreći – mnogo je dominantan – zaključio je Kirjos.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter