3
Evroliga

Tyler Dorsey Crvena Zvezda v Olympiacos Piraeus-Euroleague 2021/22 Beograd, 09.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PARTIZANOV ODGOVOR NA GLASINE O KAMPACU: Crno-beli poslali ponudu Dorsiju?

Objavljeno: 09.12.22 u 14:50

Bio bi ovo veliki transfer!

Još se nije stišala bura oko sinoćnjeg večitog derbija i pobede Crvene zvezde nad Partizanom, 76:73 u 12. kolu Evrolige.

Prethodnih dana dosta se pričalo o dolasku Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu, a sada se spominje dolazak još jednog odličnog košarkaša, ali u redove večitog rivala.

BELGRADE, SERBIA – AUGUST 25: Tyler Dorsey of Greece in action during the FIBA Basketball World Cup 2023 Qualifier game between Serbia and Greece at Stark Arena on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Naime, prema saznanjima Sport Kluba, Partizan je poslao ponudu Tajleru Dorsiju. Crno-beli su započeli pregovore, ali situacija je u ovom trenutku dosta kompleksna.

Nakon što je prošle sezone odlično igrao za Olimpijakos, ove godine je trebalo da se oproba u NBA ligi u dresu Dalasa. Međutim prosleđen je u razvojnu ligu gde nastupa za tim Teksas Ledžends.

Dorsi je bivši student Oregona, a osim Olimpijakosa u Evropi je reputaciju stekao i u dresu Makabija. Nastupa za reprezentaciju Grčke.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

11
5

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter