0
Fudbal

FOTO: MerkurXtip

MERKURXTIP NAJAVA ČETVRTFINALA: Trka za ,,Boginju’’ se nastavlja!

Objavljeno: 09.12.22 u 14:58

Svi učesnici su na svojim pozicijama, ostalo je još njih osam. Nije lako naći se među četiri najbolje selekcije na svetu. Ali oni su spremni. Brazil, Hrvatska, Holandija, Argentina, Engleska, Francuska, Portugal i Maroko boriće se za prestiž, za san, za laskavu titulu najboljeg na svetu. Nejmar, Mbape, Mesi i Ronaldo pripremaju svoje nišanske sprave i jurišaju na nove golove. Ko će biti najbolji? Ostaje da vidimo.

Četvrtfinalne duele otvaraju Karioke i Vatreni. Može li Hrvatska parirati lepršavoj igri Brazila i zabeležiti mozda jos jedan meč koji će otići u produžetke? Ili će Brazilci dokazati klasu i rutinski savladati i zaustaviti nade Hrvata. MerkurXtip pripremio je za vas zanimljive kvote na konačan ishod ovog meča:

                HRVATSKA-BRAZIL  8.50  I  4.6  I  1.40

Danas od 20h imamo taktičku borbu iskustva i ,,mladosti’’. Prekaljeni strateg ,,Lala’’, Luj van Gal,  će na megdan dosta mlađem kolegi Lionelu Scaloni. Hoće li Mesi i ekipa uspeti da prevaziđu taktičke zamisli uvek neugodnih Holanđana ostaje da vidimo. Jedno je sigurno očekuje nas prava fudbalska poslastica i meč koji će zainteresovati sve fudbalske sladokušce. Celokupnu ponudu za ovaj meč možete pronaći na merkurxtip.rs.

                   HOLANDIJA-ARGENTINA  3.55 I  3.15 I  2.30  

Subota nam donosi treći i četvrti meč četvrtfinala. Prvi na teren će Portugal i najveće iznenađenje dosadašnjeg dela turnira, Maroko. Upravo ova ekipa sa severa Afrike, najviše je pokazala do sada ako govorimo o autsajderima na ovom prvenstvu. Niko nije mogao slutiti da će upravo Maroko biti najspremnija ekipa, ali njihovo glavno oružje je dobra i kompaktna odbrana i do sada su primili samo jedan gol. Portugalci će dati sve od sebe da dosadašnju statistiku Maroka pokvare i obezbede sebi mesto među četiri najbolje ekipe. Trenutno je aktivna promocija ,,Saberi ekipu’’, o kojoj možete saznati više na našem sajtu merkurxtip.rs, a upravo ovaj meč može se naći na vašem prvom tiketu:

             MAROKO-PORTUGAL   5.60 I  3.6  I 1.70

Četvrtfinalne mečeve zatvaraju Francuzi i Englezi, a ovaj evropski derbi sa pravom možemo nazvati i finale pre finala, imajući u vidu zvezde koje igraju u obe reprezentacije. Hari Kejn juri svoj 53. gol za reprezentaciju Engleske kojim bi se izjednačio sa Vejn Runijem na listi strelaca. Mbape je prvi igrač koji je na Svetskim prvenstvima postigao čak 9 golova pre svoje 24. godine i time oborio rekord legendarnog Pelea. Nadamo da će nam ovaj duel doneti mnogo golova, a ne ostaje nam ništa drugo nego da uživamo u fudbalu.

               ENGLESKA-FRANCUSKA  3.00 I  3.25 I 2.52

Izaberi i ti svog favorita i odigraj igru koja se tebi najviše dopada u lokalima MerkurXtip-a ili online putem sajta merkurxtip.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter