2
Evroliga

Zvezdan Terzic SD Crvena Zvezda, sportsko drustvo, 77. rodjendan, 4.3.2022. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

I TERZIĆ ČESTITAO KOŠARKAŠIMA ZVEZDE: „Pokazali su kako se bori za svoj klub, čestitam im na odličnom rezultatu!“

Objavljeno: 09.12.22 u 12:04

Velika pobeda za crveno-bele.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su sinoć ekipu Partizana, 76:73, u prvom i istorijskom večitom derbiju pod okriljem Evrolige.

Danas, čestitke stižu sa svih strana. Tim povodom oglasio se i Zvezdan Terzić, predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda.

Velika zvezdaška porodica nastavlja da ispisuje istoriju srpskog i evropskog sporta. Beograd je sinoć bio domaćin prvog evroligaškog večitog derbija. Velike čestitke našim košarkašima koji su u ovoj istorijskoj utakmici stigli do pobede, po kojoj će biti upamćeni. Pokazali su kako se bori za svoj klub i doneli radost zvezdaškoj javnosti. Ostvariti pobede u dva večita derbija u kratkom vremenskom razmaku je rezultat kojim treba da se ponosimo. Još jednom im čestitam na odličnom rezultatu i pravom sportskom ponašanju, ponosni smo na način na koji nas reprezentuju u Evropi. – izjavio je Terzić.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

3
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter