1
Katar 2022

Foto: Twitter/@Socceroos

GENIJALAN POTEZ AUSTRALIJANCA: Na bizaran način provalio tajni plan Danaca i napravio potez vredan nokaut faze! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.22 u 18:37

Da li je ovo najluđi momenat ovog Svetskog prvenstva u Kataru? Australija se našla u nokaut fazi, zbog potencijalno najbiznarnijeg razloga! Pazite dobro!

„Kenguri“ su u poslednjoj utakmici grupne faze vodili sa 1:0 protiv favorizovane Danske. U slučaju da Danci postignu dva gola prošli bi dalje upravo umesto Australije!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

Igrao se 70.minut i selektor Danske uvodi dva napadača u igru – Andreasa Kornelijusa i Skova Olsena. Skov Olsen je otrčao do kapitena Eriskena i predao mu papirić sa instrukcijama od trenera. Eriksen je pogledao i bacio papirić.

Tu kreće ludilo! Mičel Djuk uzima papirić, nosi ga do svog selektora, koji je pročitao nove taktičke zamisli protivnika.

Par minuta kasnije Australija uvodi štopera u igru, menja formaciju i zatvara utakmicu. Australija prolazi dalje, a Danska ispada. Šta mislite, da li je ovaj momenat prelomio meč?

VESTI SA MUNDIJALA:

0
0

1 Komentara

  1. Davno je prošlo. Natrčao sam na text. Ako je selektoru trebalo to da taktički parira protivniku onda je smešno…cela priča je više bizarna

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter