0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DVOUGAO DERBIJA: Šok i neverica Grobara nakon trojke Nedovića – delirijum Delija! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.22 u 10:51

Sve je to večiti derbi.

Crvena zvezda je trojkom Nemanje Nedovića u poslednjim sekundama savladala Partizan, 76:73, u prvom večitom derbiju koji se igrao u Evroligi.

U veoma napetoj i ujednačenoj utakmici u finišu su bili mirniji izabranici Duška Ivanovića i rešili meč u svoju korist.

Imao je Partizan i vođstvo, a i šansu da reši utakmicu vrlo verovatno, ali nekoliko promašenih otvorenih šuteva u ključnim momentima su ih koštali pobede. Takođe, Luka Vildoza je pogodio dve trojke u samom finišu uz već pomenutu odlučujuću trojku Nedovića.

Kao što je poznato u Štark Areni su bili prisutni i Grobari i Delije. Sasvim logično, preko 18 hiljada navijača Partizana i nekih 600-700 pristalica Zvezde.

Očekivano, sasvim suprotno su doživeli odlučujuće poene Nemanje Nedovića. Dok su Grobari bili u neverici, Delije su pale u potpuni trans.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Ipak, ovo je sve sport i navijači oba tima su sinoć pokazali da je apsolutno moguće organizovati večiti derbi uz prisustvo obe navijačke grupe, a da sve prođe bez ikakvih incidenata.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter