0
Evroliga

FOTO: Screenshot

DRAMATIČNE SCENE U MADRIDU: Bivšeg košarkaša Zvezde izneli na nosilima, sa maskom za kiseonik na licu! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.22 u 08:38

Nadamo se da nije reč o ozbiljnijoj povredi.

Košarkaši Monaka sinoć su šokantno pobedili Real u Madridu – 95:94, nakon produžetaka u 12. kolu Evrolige. Dodatnih pet minuta je pre toga izborio Majk Džejms trojkom uz faul.

Ipak, velika pobeda tima iz Kneževine ostala je senci povrede bivšeg igrača Crvene zvezde, Džordana Lojda.

Naleteo je Amerikanac na lakat Geršona Jabuselea, a povreda je bila mnogo ozbiljnija nego što je u prvi mah izgledalo. Završio je na parketu Lojd, a lekarska ekipa je odmah uletela u teren da mu pomogne. Iznet je sa terena na nosilima i sa maskom za kiseonik na licu.

Kako piše francuski Ekip, prve predikcije su da se radi o slomljenom nosu, a vrlo verovatno i o potresu mozga. U bolnici je zadržan radi detaljnih pregleda.

Uz Džejmsa, Džordan je bio najbolji pojedinac svoje ekipe sa 19 poena i po četiri skoka i asistencije. Tokom druge četvrtine izveo je i jedno monstruozno zakucavanje.

Monako je nakon 12 utakmica na drugom mestu Evrolige sa skorom 9-3, dok Real zauzima četvrtu poziciju sa osam pobeda i četiri poraza.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter