0
Katar 2022

Foto: Twitter/@FIFAWorldCup

ARGENTINA VODI NA POLUVREMENU: Mesijeva magija obeležila prvi deo igre! (FOTO)

Objavljeno: 09.12.22 u 20:56

Argentina na poluvremenu vodi protiv Holandije rezultatom 1:0.

Gledali smo uvodno odmeravanje snaga prvih dvadesetak minuta, što je i logično, jer je ulog veliki. Dve reprezentacije koje su se poslednji put sastale 2014. godine u polufinalu su se skroz promenile. Nakon 20. minuta videli smo da Gaučosi preuzimaju inicijativu, stvarali su konkretnije prilike, iako nije bilo bezopasno ni sa druge strane.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Napadi Argentinaca su se isplatili u 35. minutu, kada je Mesi demonstrirao magiju, koju još uvek ima u nogama, pa je spojio sa golom Molinu, kome je ostao lakši deo posla, pa je rutinski savladao Noperta za veliko slavlje igrača, stručnog štaba, ali i navijača nebesko plavo-belih, koji žive za fudbal.

Ko bude bolji od ove dve reprezentacije, u polufinalu se sastaje sa Hrvatskom, koja je nakon jedanaesteraca bila bolja od Brazila. Sa kolikom emocijom Argentinci igraju za svoju zemlju, videli smo prilikom intoniranja himne, pa je sigurno ta želja dodatan vetar u leđa južnoameričkoj reprezentaciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter