0
Fudbal

Foto: facebook/Grobarski trash romantizam

„USKORO ĆE BITI URAĐEN NOVI“: Otkriveno zašto je prekrečen mural posvećen Radomiru Antiću!

Objavljeno: 08.12.22 u 17:55

Objašnjenje je brzo stiglo.

Mnogi ljubitelji fudbala i sporta uopšteno, razočarali su se juče, kada je stigla vest da je mural posvećen legendarnom srpskom treneru Radomiru Antiću prekrečen u Užicu. Iako u prvi mah nikome nije bilo jasno šta se to dešava i zašto je došlo do ovog čina, objašnjenje je brzo stiglo u javnost.

Naime, sve se dogodilo na zahtev zavoda za zaštitu spomenika kulture iz Kraljeva. Oni su naložili kompletno renoviranje fasade na ovoj zgradi, koja se nalazi na Trgu Partizana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OGLASNA TABLA (@oglasnatabla)

Prema navodima pojednih portala iz Užica, u dogovoru sa autorom ovog murala Milanom Mirosavljevićem Draksom, novi mural će biti odrađen, ali na drugoj lokaciji u gradu.

Koliko je Radomir Antić značajan za Užice, govori i činjenica da se od skora, stadion na kome svoje utakmice igra Sloboda iz Užica, zove po legendarnom stručnjaku. Podsećamo, Antić je preminuo u Madridu 6. aprila 2020. godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter