0
Katar 2022

Players of Cameroon react after the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Cameroon and Serbia. Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs

SKANDAL NA MUNDIJALU: Otkriveno da su igrači plaćali da bi igrali na Svetskom prvenstvu u Kataru!

Objavljeno: 08.12.22 u 16:26

Sumnje su bačene na dve afričke selekcije

Kako prenose inostrani mediji, postoje informacije da se na Svetskom prvenstvu u Kataru, tačnije uoči samog takmičenja dogodio ozbiljan skandal.

Naime, pojedini izvori tvrde da su nacionalni timovi dve afričke zemlje primile novac od igrača koji su zahtevali da se nađu na spisku putnika za Mundijal.

VESTI SA MUNDIJALA:

Dodatnu sumnju je probudila situacija kada je selektor Kameruna, Rigober Song, čitao spisak igrača za Katar, kada je delovalo da uopšte nije upoznat sa imenima fudbalera na toj listi.

Zanimljivo je da je baš su selekciji Kameruna dva na kraju završila dva igrač iz domaće lige, Džerom Ngom Mbekeli i Suaibu Maru koji su do sada odigrali samo po tri meča u nacionalnom timu.

Pojedini reprezentativci Kameruna i Gane plaćali su da bi igrali na Svetskom prvenstvu. Neki od njih su platili samo da bi se našli na spisku selektora – otkrio je poznati novinar Roman Molina.

Pored Kameruna, ozbiljno se sumnja da je selekcija Gane napravila identičnu stvar, pošto je pronađen igrač koji se potpuno uklapa u ovaj profil.

Reč je o igraču Čelsija, Babi Rahmanu, koji se navodno na spisku našao da bi privukao pažnju drugih klubova i tako pronašao naki novi angažman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter