1
Fudbal

FOTO: Screenshot

POZNATO ZBOG ČEGA JE POGINUO JEŠIĆ: Jedan koban detalj ga je koštao života!

Objavljeno: 08.12.22 u 14:22

Završen uviđaj.

Jutros je na putu Ruma-Jarak poginuo Miodrag Ješić, bivši fudbaler i igrač FK Partizan.

Nakon završenog uviđaja zaključeno je da se Ješić kretao neprilagođenom brzinom, a postoji i sumnja da je zaspao za volanom.

Sumnja se da je do nesreće došlo navodno jer je Ješić zaspao za volanom “sitroena”. Pošto je verovatno brže vozio već je bilo kasno da se zaustavi i direktno je podleteo pod kamion. – rekao je sagovornik Kurira.

Kamion u koji je Ješić udario svojim automobilom pokušao je da izbegne sudar, ali nije uspeo.

– Vozač kamiona išao je svojom trakom i u jednom trenutku je primetio vozilo kako krivuda magistralnim putem. Kamiondžija je navodno pokušavao da izbegne vozilo, ali nije uspeo i “sitroen” u kom je bio Ješić direktno se zakucao u njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Automobil je potpuno smrskan. Vozač kamiona nije ni povređen, a niti zadržan jer ni po jednoj osnovi nije kriv za nesreću.

Automobil je potpuno smrskan i lokalnom šlep-službom je prevez na vanredni tehnički pregled. – zaključio je izvor iz istrage.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

1 Komentara

  1. Dobro rece jedan instruktor voznje; Kad ulazis u autu jedna noga ide u groblje,a druga u zatvor.Jos uvek ljudi ne razumiju ozbiljnost ove odgovornisti i aktivnosti.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter