0
Evroliga

Ostoja Mijailovic (L) and Zoran Savic KK Partizan v SC Derby during the Aba League Season 2022-2023 match at Stark Arena on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OSTOJA MIJAILOVIĆ OTKRIO KOLIKO ĆE NAVIJAČA BITI U HALI: Ovom utakmicom otvaramo novo poglavlje!

Objavljeno: 08.12.22 u 16:56

Sve je spremno za spektakl.

Košarkaši Partizana će večeras od 20.30 časova u Štark areni, dočekati večitog rivala Crvenu zvezdu u okviru Evrolige. Biće to istorijski večiti derbi, a pred utakmicu, predsednik Partizana Ostoja Mijailović je za Sport klub istakao da crno-beli moraju biti na nivou u svim segmentima. Potom je otkrio i koliko se gledalaca očekuje u Areni.

Očekujem da se ova utakmica pamti decenijama jer je nešto posebno, istorijska za ove prostore. Mislim i da cela Evropa čeka da vidi kako će proći duel dva srpska velikana. Moramo da budemo na niovu u svim segmentima, na terenu, ali i van njega. Ulaznice su davno planule, od onih sezonskih, 11.500, ali i onih preostalih, koje su bile puštene u prodaju. Očekujemo oko 19.000 gledalaca – počeo je Mijailović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Mijailović je pričao i o fer i korektnom navijanju, a posebno je objasnio značaj ovog meča.

Po ko zna koji put, našim navijačima, kojih će praktično biti u pomenutom broju, preporučujem da navijaju fer i korektno za svoj omiljeni klub, da se isključivo posvete Partizanu. Ovaj meč nam je mnogo važan, pošto sa njim otvaramo jedno novo poglavlje u prestižnom takmičenju, kao što želimo da se vratimo u pobednički ritam – zaključio je predsednik Partizana.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter